22.11.2018

Зміни в складі спостережної ради АТ «СБЕРБАНК»

Єдиний акціонер АТ "Сбербанк" (Київ) – ПАТ "Сбербанк" (РФ) 22 листопада 2018 року увалив рішення про дострокове припинення повноважень заступника голови спостережної ради Олександра Ведяхіна. Він перебував у складі спостережної ради быльш як 3 роки на позиціях члена спостережної ради та заступника голови спостережної ради.

Цим рішенням єдиний акціонер призначив членом спостережної ради-представником єдиного акціонера Олексія Ашуркова. До цього призначення він перебував на посадах головного виконавчого директора, керівника Головної виконавчої дирекції ПАТ "Банк Уралсиб". На сьогодні він є старшим управляючим директором керівництва Блоку "Ризики " ПАТ "Сбербанк".

За більш детальною інформацією звертайтесь, будь ласка, до співробітників відділень банку або в Контакт-центр + 38 044 354 15 15, 5595 (зворотний бескоштовний дзвінок), за допомогою чату sberbank.ua/online/ та Skype: Sberbank UA, Viber та Telegram +380 (50) 3 125 125 (чат).

АТ «СБЕРБАНК» – універсальний комерційний Банк, який надає повний спектр банківських послуг всім категоріям клієнтів. Банк входить до десятки найбільших фінустанов країни за розміром активів згідно з даними НБУ. АТ «СБЕРБАНК» є 100% дочірнім банком ПАТ Сбербанк.

АТ «СБЕРБАНК». Ліцензія НБУ № 198 від 18.12.2015 г. Усі види банківських послуг.