25.10.2018

АТ «Сбербанк» призначив членом правління Андрія Білого

25 жовтня 2018 року, м. Київ — Рішенням Наглядової ради АТ «СБЕРБАНК» в структурі Правління ПАТ «СБЕРБАНК» відбулися зміни: членом правління призначений Андрій Білий.

У складі правління він буде відповідати за за проведення фінансового моніторингу.

Андрій Білий має більш ніж 25-річний досвід роботи в банківській системі, з них 21 рік - на керівних посадах. В АТ «Ощадбанк» працює з 2013 року, за цей час був начальником Управління валютного контролю Центру супроводу клієнтських операцій, в червня 2018 р був заступником начальника відділу аналізу та контролю валютних операцій Управління комплаєнс і фінансового моніторингу.

За більш детальною інформацією звертайтесь, будь ласка, до співробітників відділень банку або в Контакт-центр + 38 044 354 15 15, 5595 (зворотний бескоштовний дзвінок), за допомогою чату sberbank.ua/online/ та Skype: Sberbank UA, Viber та Telegram +380 (50) 3 125 125 (чат).

АТ «СБЕРБАНК» – універсальний комерційний Банк, який надає повний спектр банківських послуг всім категоріям клієнтів. Банк входить до десятки найбільших фінустанов країни за розміром активів згідно з даними НБУ. АТ «СБЕРБАНК» є 100% дочірнім банком ПАТ Сбербанк.

АТ «СБЕРБАНК». Ліцензія НБУ № 198 від 18.12.2015 г. Усі види банківських послуг.