22.02.2018

ПАТ «СБЕРБАНК» запускає продажі Депозитних ощадних сертифікатів на пред'явника

22 лютого 2018 року, м. Київ — У 2018 році ПАТ «Сбербанк» продовжує вдосконалювати інструменти інвестування, пропонуючи ще більш якісний сервіс, нові продукти, увагу та турботу. Так, з 22 лютого ми перезапускаємо ощадний продукт – Депозитний ощадний сертифікат на пред'явника.

Основна перевага депозитного сертифіката – підвищена процентна ставка у порівнянні з класичними депозитними продуктами. Більш того, у клієнта є можливість збільшити початкову ставку в розмірі від 0,25% до 0,5%, оскільки до даного продукту застосовується програма лояльності банку за вкладами фізичних осіб. За бажанням власника даний сертифікат може передаватися третій особі.  Також разом з запуском продукту банк пропонує супутні сервіси, такі як відповідальне зберігання депозитного сертифіката і видача дубліката в разі його втрати.

«Пропонувати нашим клієнтам додаткові можливості і вдосконалювати продукти та умови  пріоритетні завдання ПАТ «Сбербанк».  У 2014 році ми успішно запустили депозитні сертифікати на пред'явника і отримали позитивний відгук у наших вкладників, – коментує Ірина Князєва, в.о. Голови Правління ПАТ «Сбербанк»,  Після тривалої паузи ми повертаємо їх на ринок України першими серед банків.  Маючи на меті створення цікавих продуктів з додатковими цінностями, ми також оптимістично оцінюємо вплив цього ощадного інструмента на зростання ліквідності вітчизняного грошового ринку».

Відкрити депозитний сертифікат можна на строк від 3 до 12 міс.  Мінімальна сума для відкриття - 10 000 грн, 5 000 доларів США/євро.  Максимальна сума сертифіката – 1 000 000 грн, 100 000 доларів США/євро.  Поповнення суми депозитного сертифіката не допускається.  ПАТ «СБЕРБАНК» є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.  Однак депозитні сертифікати даним Фондом не покриваються.

За більш детальною інформацією звертайтесь, будь ласка, до співробітників відділень банку або в Контакт-центр + 38 044 354 15 15, 5595 (зворотний бескоштовний дзвінок), за допомогою чату sberbank.ua/online/ та Skype: Sberbank UA, Viber та Telegram +380 (50) 3 125 125 (чат).

АТ «СБЕРБАНК» – універсальний комерційний Банк, який надає повний спектр банківських послуг всім категоріям клієнтів. Банк входить до десятки найбільших фінустанов країни за розміром активів згідно з даними НБУ. АТ «СБЕРБАНК» є 100% дочірнім банком ПАТ Сбербанк.

АТ «СБЕРБАНК». Ліцензія НБУ № 198 від 18.12.2015 г. Усі види банківських послуг.