19.06.2017

IBI-Rating підтвердило рейтинг надійності банківських вкладів ПАТ «СБЕРБАНК» на рівні 5+ (відмінна надійність)

19 червня 2017 року, м. Київ - Рейтингове агентство IBI-Rating оголосило про підтвердження рейтингу надійності банківських вкладів ПАТ «СБЕРБАНК» на рівні 5 + (відмінна надійність).

Для оновлення рейтингу використовувалася фінансова звітність банку за підсумками 2014-2016 рр. і 3 місяців 2017 року, планові показники діяльності, внутрішня інформація, надана банком, а також інформація з відкритих джерел, яку рейтингове агентство вважає достовірною.

За результатами проведеного аналізу, окрім підтвердження незмінно високого рейтингу вкладів ПАТ «СБЕРБАНК», IBI-Rating також констатує високі показники операційної ефективності банку. Установа має міцні ринкові позиції і обслуговує як населення, так і підприємства різних галузей економіки по всій країні - понад 1,1 млн. клієнтів.

Ознайомитися з повною версією рейтингів від IBI-Rating можна на сайті агентства - www.ibi.com.ua.

За більш детальною інформацією звертайтесь, будь ласка, до співробітників відділень банку або в Контакт-центр + 38 044 354 15 15, 5595 (зворотний дзвінок), за допомогою чату sberbank.ua/online/ та Skype: Sberbank UA, Viber та Telegram +380 (50) 3 125 125 (чат).

ПАТ «СБЕРБАНК» – універсальний комерційний Банк, який надає повний спектр банківських послуг всім категоріям клієнтів. Банк входить до десятки найбільших фінустанов країни за розміром активів згідно з даними НБУ. ПАТ «СБЕРБАНК» є 100% дочірнім банком ПАТ Сбербанк.

ПАТ «СБЕРБАНК». Ліцензія НБУ № 198 від 18.12.2015 г. Усі види банківських послуг.